Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Τσίκλης για το γκέι φιλί – «Δεν είχα πρώτες σκέψεις»

Άγριες Μέλισσες

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα αποβάλει την ομοφοβία», λέει ο Δημήτρης Τσίκλης.

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένος σήμερα ο Δημήτρης Τσίκλης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γκέι φιλί που είδαμε χθες στις Άγριες Μέλισσες μεταξύ του Λευτέρη και του Άρη.

«Ήξερα εξαρχής ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα αποβάλει την ομοφοβία. Δεν είχα πρώτες σκέψεις για το φιλί. Όταν συζητήσαμε για το ρόλο και είπαμε ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση είπα “ωραία, γουστάρω”. Όταν πήρα τα σενάρια είπα “τι ωραίες σκηνές”», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκλης.

Ο Δημήτρης Τσίκλης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου έχουν χαρίσει τα παιδιά, ο Πέτρος και η Μελίνα, έναν υπέροχο ρόλο. Θα το δείτε στην πορεία ότι θα εξελιχτεί σε έναν υπέροχο ρόλο. Από τους πολύ ωραίους ήρωες στην ελληνική τηλεόραση».

«Και που έχει να πει πολλά νομίζω, όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για πολλούς τομείς στη ζωή μας. Εγώ κοίταγα ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ρόλου κυρίως, όχι τόσο η σεξουαλικότητά του γιατί δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα», πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Τσίκλης.