Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Τσίκλης αποκαλύπτει πρώτη φορά την αλήθεια για τον ρόλο του

Δημήτρης Τσίκλης

"Κάθε μέρα ακούω και ένα διαφορετικό spoiler του πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες" παραδέχεται ο Δημήτρης Τσίκλης.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Τσίκλης με αφορμή την ένταξη του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον τρίτο τους κύκλο. Εκεί, ο νεαρός ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη, γιο του επίσης νεοαφιχθέντα Ακύλα Μεγαρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσίκλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη σειρά θα είμαι ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μια νέα είσοδος στο Διαφάνι. Νομίζω ότι θα τον αγαπήσετε πολύ. Έχει πολύ ωραία στοιχεία αυτός ο χαρακτήρας. Είναι ευαίσθητος, καλλιεργημένος και ένα πολύ ευγενικό παιδί».

«Κάθε μέρα ακούω και ένα διαφορετικό spoiler, μια διαφορετική εκδοχή του πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Πολλά πράγματα ούτε και γω τα γνωρίζω και μας εκπλήσσουν καθημερινά οι σεναριογράφοι της σειράς».

«Δεν ξέρω για τίποτα. Κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο. Είναι όλα πέρα από το φάσμα της πραγματικότητας οπότε θα δούμε. Έχουμε τα πρώτα επεισόδια στα χέρια μας. Για την ώρα είμαστε ένα παιδί το οποίο έρχεται στο χωριό χωρίς να το θέλει».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τσίκλης μίλησε για τον πατέρα του στις Άγριες Μέλισσες, Ακύλα Μεγαρίτη!