Άγριες Μέλισσες: Ο Αναστάσης Ροϊλός αποκαλύπτει την αλήθεια… Ασημίνα ή Δρόσω;

Αναστάσης Ροϊλός

"Έχω μάθει κάποια πράγματα πολύ hot για τη συνέχεια της σειράς. Καταρχάς έχουμε πάρα πολλά αυτή τη στιγμή να δείξουμε, αυτά που έμαθα εγώ είναι για πολύ μετά, τα οποία είναι συνταρακτικά".

Ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε στο Πρωινό και με το καλημέρα σας αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες: «Είχα ένα τηλεφώνημα τώρα το πρωί με την Μελίνα Σαμπάνη, οπότε έχω μάθει κάποια πράγματα πολύ hot για τη συνέχεια της σειράς. Καταρχάς έχουμε πάρα πολλά αυτή τη στιγμή να δείξουμε, αυτά που έμαθα εγώ είναι για πολύ μετά, τα οποία είναι συνταρακτικά».

Με τα spoiler να λένε ότι η Δρόσω είναι ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και θα μείνει ακόμα και έγκυος, ο Αναστάσης Ροϊλός, δίχως να φανερώνει λεπτομέρειες, ανατρέπει όσα ακούγονται για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. «Η Δρόσω επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της, το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και πού θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι ένα θέμα άλλο. Ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα φυσικά. Ένα εξαιρετικό σενάριο δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλλαγές τόσο εύκολα. Δηλαδή, να έχεις ένα ερωτευμένο ζευγάρι και να γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή τόσο εύκολα. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση μεταξύ του Νικηφόρου και της Ασημίνας. Μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο για να γίνει», τονίζει ο ηθοποιός.

«Νομίζω… απίθανο!», τόνισε εν κατακλείδι ο Αναστάσης Ροϊλός.