Άγριες Μέλισσες: «Μπήκα για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν έχω συζητήσει για τη νέα σεζόν»

Άγριες Μέλισσες

«Θέλω ένα ανάλογο φινάλε για το ρόλο μου στις Άγριες Μέλισσες».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε η Νεφέλη Κουλούρη που υποδύεται τη Δόμνα στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ τόνισε πως δεν έχει συζητήσει για την επόμενη σεζόν.

«Η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι ώστε να λυθεί όλο το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του πατέρα της. Και βέβαια θα μάθω ότι ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού. Η Δόμνα ήρθε στη δεύτερη σεζόν για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει, αφηνόμαστε όλοι στα χέρια της Μελίνας και της τεράστιας φαντασίας της. Θα ήθελα για τη Δόμνα να έρθει η δικαίωση στις Άγριες Μέλισσες, να βρει τη γαλήνη και την αγάπη αυτή η γυναίκα. Είναι μια πορεία προς τη δική της ενηλικίωση και προς τη συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων, νομίζω ότι ωριμάζει πάρα πολύ η Δόμνα. Θέλω ένα φινάλε ανάλογο», είπε αρχικά η Νεφέλη Κουλούρη.

Η Νεφέλη Κουλούρη πρόσθεσε επίσης για τις Άγριες Μέλισσες: «Νομίζω ότι η Δόμνα θα ήθελε να είναι με τον Κωνσταντή. Δεν ξέρω πλέον αν θα ήθελε επειδή της έχει μείνει η αγάπη και ο έρωτας ή αν θα ήθελε γιατί έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Δεν έχω συζητήσει για τον τρίτο κύκλο, ο ρόλος της Δόμνας επρόκειτο να τελειώσει στο δεύτερο κύκλο, εφόσον και η σειρά τελείωνε στο δεύτερο κύκλο. Από εκεί και πέρα, μπορεί ο ρόλος μου να τελειώσει εδώ και να κλείσει όμορφα».