Άγριες Μέλισσες – Μελίνα Τσαμπάνη: Όταν η Μαρία Κίτσου έκανε δοκιμαστικό για το ρόλο της Ελένης

Άγριες Μέλισσες

«Δεν είχαμε φανταστεί ότι θα έκανε αυτή την επιτυχία. Ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά όταν άρχισε να σχηματίζεται η σειρά», είπε ο Πέτρος Καλκόβαλης για τις Άγριες Μέλισσες.

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησαν στην εκπομπή «Mega Stories» η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Οι σεναριογράφοι της σειράς αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο όνομα του χωριού, αλλά και στη Μαρία Κίτσου.

«Το όνομα βγήκε από το Διαφάνι της Καρπάθου. Είχαμε διάφορα ονόματα για το χωριό, αλλά δεν μας άρεσε κανένα. Και κάποια στιγμή μιλάμε με τον Αντώνη Χαλκιά, τον σκηνογράφο και του περιγράφουμε πώς περίπου έχουμε φανταστεί το χωριό. Και μας λέει “σαν το χωριό μου, το Διαφάνι;”. Και του λέμε “πόσο τέλειο όνομα, μπορούμε να το κλέψουμε;”», είπε αρχικά η Μελίνα Τσαμπάνη.

Ο Πέτρος Καλκόβαλης είπε στη συνέχεια: «Δεν είχαμε φανταστεί ότι θα έκανε αυτή την επιτυχία. Ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά όταν άρχισε να σχηματίζεται η σειρά. Βλέπεις τους ηθοποιούς που κλείνουν».

Η Μελίνα Τσαμπάνη πρόσθεσε σε εκείνο το σημείο: «Όταν ήρθε η Μαρία Κίτσου κι έκανε το δοκιμαστικό ήταν ομόφωνο. Απλά την είδες και είπες ότι είναιη Ελένη Σταμίρη. Και πέρασαν πάρα πολλές εξαιρετικές ηθοποιοί, αλλά ήταν αυτό το κάτι».