Άγριες Μέλισσες: Κόρη ποιου πρωταγωνιστή είναι το κοριτσάκι που έπαιξε στη σειρά;

Άγριες Μέλισσες

Κανείς δεν κατάλαβε αυτή τη λεπτομέρεια για το κοριτσάκι που έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες.

Σε μία από τις τελευταίες σκηνές του Αλέξη Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες, τον είδαμε να βρίσκεται σε ένα περίπτερο και να περιμένει να τηλεφωνήσει στον εισαγγελέα Ανδρεάδη, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάθεση που ήθελε να δώσει ο Λούβαρης.

Σε αυτή τη σκηνή, ο Αλέξης είχε έναν συγκινητικό διάλογο με ένα μικρό κοριτσάκι που βρισκόταν με τη μαμά του στο περίπτερο και το οποίο του έδωσε ένα γαρύφαλλο. Κανείς, βέβαια, δεν πρόσεξε την ομοιότητα του μικρού κοριτσιού με τον Γιώργο Γάλλο! Σήμερα, λοιπόν, στη Φωλιά των Κου Κου αποκαλύφθηκε πως το μικρό κοριτσάκι είναι η κόρη του γνωστού ηθοποιού.

«Ο Μιλτιάδης είχε δυο γιους όπως ξέραμε, αλλά τελικά είχε και μια κόρη που έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η πραγματική του κόρη. Ήταν το κοριτσάκι στη σκηνή με τον Αλέξη Γραμματικό στο περίπτερο και αν το προσέξει κανείς είναι ολόιδια με τον πατέρα της. Και δεν το πήραμε είδηση ότι είναι η Ειρήνη, η μικρή κόρη του Γιώργου Γάλλου», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου.

«Είχε έρθει σε πολλά γυρίσματα με τον μπαμπά της! Και ο γιος του Γιώργου είναι εξαιρετικό παιδί και του μοιάζει και πάρα πολύ», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.