Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, ο Αργύρης Πανταζάρας απεχθάνεται τον Τάκη Δοξαρά

Αργύρης Πανταζάρας

Όσα είπε ο Αργύρης Πανταζάρας για τον ήρωα που ερμηνεύει με επιτυχία στο σίριαλ!

Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show. Ο ηθοποιός, που είδε τις τηλεοπτικές του μετοχές να εκτοξεύονται από την περσινή σεζόν, μίλησε μέσα σε όλα για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον ήρωα, τον Τάκη Δοξαρά, που ερμηνεύει στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας σημείωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 πως «είναι πολύ δύσκολος ρόλος. Αυτό το ορφανός, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανείς δεν είναι κακός από τη θέληση του, έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. Έπεσε στο Διαφάνι όπου δεν είναι και κανένας καλός! Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ. Είναι εισβολέας, παίρνει το ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους».

«Έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπισε σε ρόλους σαν του Τάκη. Εγώ ήθελα να τον κάνω με την δική μου αισθητική. 3D! Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα και ζητάει συγνώμη»  πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες». «Τον απεχθανόμουν τον Τάκη. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω που πραγματικά δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου».

Αφοπλιστικά ειλικρινής, αν μη τι άλλο, ο Αργύρης Πανταζάρας στη νέα του συνέντευξη…