Άγριες Μέλισσες: «Καιρός να επιστρέψουμε στις κηδείες»

Άγριες Μέλισσες

«Κάποια στιγμή στις Άγριες Μέλισσες πρέπει να πληρώσουν αυτοί που έχουν κάνει εγκλήματα».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης, ο αγαπημένος μας παπά Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος τόνισε πως δεν… προβλέπεται, προς το παρόν, άλλος γάμος, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως είναι καιρός να επιστρέψουμε στις… κηδείες.

«Ακόμα δεν έχω συζητήσει για την επόμενη σεζόν, περιμένω να τα πούμε κάποια στιγμή με την παραγωγή, που τώρα έχει αρχίσει και συζητάει με τους συναδέλφους, οπότε… υπομονή! Πρέπει να βγουν κάποια μυστικά του χωριού στη φόρα και κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν αυτοί που έχουν κάνει τα εγκλήματα. Για γάμο δεν έχω κάτι κατά νου, δεν νομίζω, αλλά επειδή έχουμε κάνει πάρα πολλούς γάμους είναι καιρός να επιστρέψουμε στο αγαπημένο Διαφάνι που ξέρουμε όλοι, στις κηδείες», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Κωστής Σαββιδάκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο παπά Γρηγόρης θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί οι αδερφές και να τα ξαναβρούν με τον Νικηφόρο. Υπάρχουν, επίσης, “παραθυράκια” για να είναι ξανά μαζί ο Κωνσταντής με τη Δρόσω. Η Πηνελόπη δεν μπορεί να είναι με τον Μελέτη. Η παρέα στο καφενείο δεν ξέρω αν θα μείνει η ίδια. Εκτός από τον Γιώργο Σουξέ, οι άλλοι δεν έχουμε συζητήσει για την επόμενη χρονιά».

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 19 Απριλίου – Επεισόδιο 128: Όλο το χωριό είναι στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδελφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί. Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη, που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης, καταρρακωμένος από τον χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη. Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου. Πώς θα αντιδράσει απέναντι στον γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει.