Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα γίνεται μια… άλλη στον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες

Ένα μικρό σπόιλερ από τη Θεοφανία Παπαθωμά για τις Άγριες Μέλισσες.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία επιβεβαίωσε πως θα είναι και τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, ενώ προειδοποίησε πως θα δούμε μια εντελώς διαφορετική Βιολέτα.

«Πάμε για τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι και η Βιολέτα», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά και στη συνέχεια απάντησε για τον θάνατο του Μιλτιάδη, που έχει ήδη κυκλοφορήσει σαν σπόιλερ: «Έχει μαθευτεί; Γιατί σε μια συνέντευξη τον… έκλαψα και με μάλωσαν. Μου είπαν “τα λες αυτά;”, μα, λέω, έχει μαθευτεί».

Για το μέλλον της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Πρόσφατα ρώτησα για το μέλλον της Βιολέτας, για να ξέρω πώς θα πορευτώ, αλλά δεν μου είπαν γιατί τώρα γράφεται. Πάντως, θα τη δούμε διαφορετική τη Βιολέτα, δεν σας λέω πώς, αλλά εντελώς διαφορετική. Θα τη δούμε και εμφανισιακά διαφορετική και τώρα τι θα γίνει και τι θα γράψουν, αυτό δεν το ξέρω».

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες – Τετάρτη 19 Μαΐου – Επεισόδιο 142: Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα. Θα τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια; Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα. Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα…