Άγριες Μέλισσες – Η σκηνή που ο Δούκας επιτίθεται στην Ελένη

Άγριες Μέλισσες

"Αυτή είναι η Ελένη Σταμίρη, ένας διάβολος με φουστάνια!" - Συγκλονιστικές στιγμές στις Άγριες Μέλισσες!

Το αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες θα είναι το πιο δυνατό που έχουμε δει μέχρι σήμερα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Η Ελένη έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού και ο Δούκας φτάνει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε μια σκηνή κορυφαίας σύγκρουσης.

Δείτε τη σκηνή που έπαιξε αποκλειστικά στο Πρωινό:

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας οδεύει στο αστυνομικό τμήμα κι εκεί τον ενημερώνουν για την ομολογία της Ελένης. Ο Σεβαστός γίνεται έξω φρενών και προσπαθεί να επιτεθεί με μανία στην Ελένη, αλλά οι υπόλοιποι τον συγκρατούν.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το νέο κακό που τους βρήκε, εκτός από τη Μυρσίνη που επιτέλους δικαιώνεται αλλά επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και τη Δρόσω. Παρότι ο Νικηφόρος υπερασπίζεται την Ασημίνα, η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη.

Ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου αλλά ο λόγος που πήρε μόνος του τη ζωή του, συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται όταν συνειδητοποιεί ότι πήραν άδικα τη ζωή του Γιάννου. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του τη μέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα…