Άγριες Μέλισσες: Η Νεφέλη Κουλούρη μιλάει για το ρόλο της Δόμνας και τον Γιάννη Κουκουράκη

Νεφέλη Κουλούρη

Δείτε όλα όσα είπε η Νεφέλη Κουλούρη για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη μίλησε η Νεφέλη Κουλούρη, την οποία βλέπουμε αυτόν τον καιρό στις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα στο ρόλο της Δόμνας, της αρραβωνιαστικιάς του Κωνσταντή.

Η Νεφέλη Κουλούρη μίλησε για το ρόλο που υποδύεται, αλλά και για τον Γιάννη Κουκουράκη, με τον οποίο είναι ζευγάρι στη σειρά.

«Είμαι η Δόμνα Θέμελη, είμαι βέρα Λαρισαία, γόνος καλής οικογενείας, η οποία βρίσκεται ξαφνικά στο Διαφάνι και παντρεύεται με τη μεγαλύτερη οικογένεια του Διαφανίου, των Σεβαστών. Η Δόμνα είναι καλός άνθρωπος, είναι ιδιόρρυθμη, έχει μεγαλώσει σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό στάτους. Οπότε όλη της η οπτική βγαίνει μέσα από αυτό το πρίσμα.

Αλλά η βάση της είναι καλή, δεν είναι κακιά. Γι’ αυτό πολλές φορές τη βλέπουμε λίγο σνομπ, προσπαθεί να προσαρμοστεί. Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος.

Οι σκηνές βγαίνουν πολύ εύκολα και υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Η πεθερά δεν θα με δυσκολέψει καθόλου, η σχέση μου με τη Μυρσίνη είναι εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο όπως ο Χάρης Σώζος με τόση εμπειρία στο χώρο», είπε η Νεφέλη Κουλούρη.