Άγριες Μέλισσες: Η Μαρκέλλα Γιαννάτου προειδοποιεί για την πορεία της Κορίνας

Άγριες Μέλισσες

«Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω», λέει για τις Άγριες Μέλισσες η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη, ενώ τόνισε πως από εδώ και στο εξής θα έχει πολύ ενδιαφέρον η πορεία της τηλεοπτικής της κόρης, της Κορίνας.

«Μέχρι το επεισόδιο που έχω διαβάσει, δεν λέω στην Κορίνα ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχω και στη ζωή μου, αν θα είχε νόημα να της το πει. Η Ζωή έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, οπότε τα δικά της θέλω πάνε πολύ πίσω και καλώς γίνεται αυτό.

Γενικά, οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές που πρέπει να είσαι στο τσακίρ κέφι, μπορώ να τρελαθώ. Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω», είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη τη σειράς, τον Λευτέρη Χαρίτο, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε: «Το αστείο είναι ότι είχαμε κάποια στιγμή ένα φιλί με τον Κωνσταντή και το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης. Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”».

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε κλείνοντας για τις Άγριες Μέλισσες, μετά από παρότρυνση της Ναταλίας Γερμανού να δώσει ένα μικρό σπόιλερ, ότι «να πω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον η πορεία της κόρης μου».