Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη για τη σκηνή που ο Μιλτιάδης πυροβόλησε τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και την καρμική της σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

«Είμαι στο Παρίσι και θα γυρίσω σε λίγες μέρες. Μάλλον μόνιμο από εδώ και πέρα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη είναι μέσα από τη φιλία και την τρυφερότητα να ελπίσουμε και σε πιο βαθιά συναισθήματα.

Έχουμε ταιριάξει με τον Γιώργο, είναι καρμική η σχέση μας. Παίζαμε μαζί στο “Βέρα στο δεξί” και όταν τον είδα μπροστά μου ολόκληρο άντρα δεν πήγε το μυαλό μου στο παιδάκι εκείνο που ήξερα. Η σκηνή που ο Μιλτιάδης πυροβόλησε τον Μελέτη ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Αυτές οι σκηνές δεν γίνονται δύο και τρεις φορές. Ήμασταν προετοιμασμένοι για να γίνει εφάπαξ. Έγινε μια κι έξω.

Θα μάθουμε ποιος είναι ο πατέρας του Μελέτη, αλλά το δίλημμα της Ανέτ είναι επειδή αυτό το παιδί γεννήθηκε από γονείς που δεν τον ήθελαν πώς θα αντέξει κι αυτή την απόρριψη. Ο Μελέτης είναι λαβωμένος από παντού, έχουμε να παίζουμε με πολύ λεπτές αποχρώσεις», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.