Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη έφυγε νωρίτερα επειδή η Ανέτ θα είχε άλλο τέλος

Κάτια Δανδουλάκη

Δεν φαντάζεστε ποιο θα ήταν το τέλος της Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες!

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. Φτάνοντας η κουβέντα στις Άγριες Μέλισσες και στο τέλος του ρόλου της Ανέτ. Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Όπως είπε η ηθοποιός, το αρχικό σενάριο ήθελε την Ανέτ να συνεχίζει για τρεις μήνες και στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες. ωστόσο, η ίδια διαφώνησε με το τέλος που θα είχε η ηρωίδα, αποκαλύπτοντας ότι η Ανέτ θα πέθαινε από άνοια!

«Μου έγινε μια πρόταση να είμαι στην αρχή του τρίτου κύκλου και δεν συμφωνήσαμε στον τρόπο που έβλεπε την Ανέτ για τους τρεις πρώτους μήνες και συμφωνήσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν να φύγω στο τέλος του χρόνου εκείνου με έναν άλλον τρόπο που είναι και εξαιρετικός νομίζω, από την άλλη εκδοχή που θα έμενα άλλους τρεις μήνες και θα πήγαινε κάπου αλλού το πράγμα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη και συνέχισε:

«Η Ανέτ θα έφευγε με άνοια. Οπότε, επειδή είχα στήσει όλο τον ρόλο πάνω στο πνεύμα της Ανέτ και στον τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων, θα ήταν σαν να μου έφευγε ο ρόλος μέσα από τα χέρια μου. Επειδή είχα ζήσει και την μητέρα μου 13 χρόνια, δεν έβλεπα πώς θα μπορούσα να προσφέρω κάτι σε αυτή την εκδοχή».