Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη δίνει σπόιλερ για το αποψινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε η Δανάη Λουκάκη για τις Άγριες Μέλισσες.

Η Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες, ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μίλησε για τη σειρά που έχει αγαπήσει το κοινό, τα επαγγελματικά της πλάνα και το προσωπικό ταξίδι με στόχο την αγάπη του εαυτού μέσα από την ψυχοθεραπεία. Η Δανάη Λουκάκη, μάλιστα, μας έδωσε κι ένα σπόιλερ για το αποψινό τελευταίο επεισόδιο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα έχουμε άλλους θανάτους στη σειρά.

«Τη Δευτέρα τελειώσαμε τα γυρίσματα. Όχι, δεν θα έχουμε άλλες απώλειες στο σημερινό επεισόδιο. Όποιος σκοτώθηκε χθες το βράδυ, σκοτώθηκε, τέλος! Δεν περίμενα την απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού δεν έχω ζήσει το… έξω. Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ώρο της μέρας ήμασταν εκεί. Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα υπέροχο σενάριο και είπα τότε “να το κάνω”. Δεν περίμενα και την τρίτη σεζόν του χρόνου. Θα πάμε έξι μήνες μετά στη Δικτατορία», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη μιλώντας για την επιτυχία της σειράς.

Η Δανάη Λουκάκη πρόσθεσε στη συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα.».

«Έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και στο κανόε καγιάκ. Εξακολουθώ να αθλούμαι. Γύρω στα 15 έφαγα μια φλασκιά και είπα ότι “θέλω να γίνω ηθοποιός”. Σπούδασα αγγλική φιλολογία. Πήγα στα 25 στο Θέατρο Τέχνης. Έχω διανύσει μια πορεία με γνώμονα το πως θα κάνω αυτό που αγαπώ. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι τρομακτική η φθορά όταν δεν κάνεις κάτι που αγαπάς. Είναι σπατάλη ενέργειας», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη για τη ζωή της πριν την υποκριτική.

«Είμαι μιας γενειάς που έχουμε ενηλικωθεί μέσα στην κρίση. Η ματαίωση των πραγμάτων… Στα 25 άρχισα να βιώνω μια υπαρξιακή κρίση και είχα καταθλιπτικές τάσεις λόγω άγχους. Έτσι ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τις δυσκολίες του ανθρώπου τις θεωρώ γνώση. Αν δεν είχα επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν είχα ζοριστεί δεν θα είχα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Έχω φοβερό άγχος ακόμα.

Είμαι πολύ κοινωνική και ήμουν, αλλά κάτι με τράβαγε προς τα κάτω. Παθαίνεις υπερθυμίες. Ήμουν μόνη μου, αισθανόμουν ένα φοβερό κενό. Το άγχος μπορεί να σε τραβήξει προς τα κάτω. Ο χρόνος διαστέλεται. Κάνω οκτώ χρόνια ψυχοθεραπεία και ακόμα κάνω. Άρχισα να είμαι πιο συνειδητή σε σχέση με εμένα.», τόνισε η Δανάη Λουκάκη μιλώντας για την διαδικασία ψυχοθεραπείας και τι της έχει προσφέρει.

«Άρχισα να με καταννοώ και να με συγχωρώ. Να συγχωρώ τους γύρω μου και έμαθα ότι κανείς δεν κάνει για να σε βλάψει. Προσπαθώ να μην παίρνω τα πράγματα τόσο προσωπικά. Μαθαίνω ότι έχω προσωπική φωνή, δεν πρέπει να ντρέπομαι. Πρέπει να έχεις φωνή αλλιώς υπάρχει παραβίαση ορίων. Είναι πολύ σημαντικό επειδή στη δουλειά μας καλείσαι να κάνεις κάτι και δίνεις κάτι από τον εαυτό σου. Οπότε το τίμημα είναι ότι μπορεί κάποιος να νομίζει ό,τι κάνει ότι θέλει. Οφείλω στον εαυτό μου να μιλάω.

Αν τα παραχώνεις, ο θυμός και η αδικία βγαίνουν ενάντια στον εαυτό σου. Ή βγάζεις μια τρομακτική αντίδραση. Με σεβασμό και αξιοπρέπεια οφείλουμε να μιλάμε και να θέτουμε τα όριά μας. Η δική μου φύση δεν είναι να είμαι μόνη μου. Θα θέλω να συντροφεύομαι από έναν καλό άνθρωπο. Αυτό εκπορεύεται από τα βιώματά μου. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε τι μας αξίζει. Ο καθένας έχει δικαίωμα στα πάντα.», υπογράμμισε η Δανάη Λουκάκη αναφέροντας ότι τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες αρχίζουν πάλι Ιούλιο.