Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση της Θεοφανίας Παπαθωμά για το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για τις Άγριες Μέλισσες.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή της με το ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

«Η Βιολέτα είναι καλός άνθρωπος, δίκαιος, τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης έχει πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε νομίζω ότι θα το συνεφέρω γιατί τον αγαπώ πολύ και η αγάπη γιατρεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μια φάση στη σχέση μας, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος, το θέλω για την ηρωίδα μου, να ησυχάσει και αυτή η πολύπαθη. Πιστεύω ότι ο Μπάμπης θα ανανεώσει τη σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα. Θα είναι μια περιπετειούλα.

Το χωριό τα στηρίζει τη Λενιώ και νομίζω ότι θα συνεχίσει να τη στηρίζει. Κάποιοι ίσως να εναντιωθούν στην Ελένη, αλλά όχι όλοι. Θεωρώ τους συγγραφείς πολύ δυνατούς και ότι μπορούν να το πάνε και πέντε χρονιές. Καλό θα ήταν να πάμε και τρίτη χρονιά γιατί όταν ένα σίριαλ κάνει 30άρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος τα αγαπάει, γιατί να μην δώσεις και τρίτη χρονιά;», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.