Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει στο Διαφάνι σε μια περίοδο σφοδρών συγκρούσεων και εξελίξεων

Άγριες Μέλισσες

«Είναι δώρο για κάθε ηθοποιό να συμμετέχει σε μια σειρά σαν τις Άγριες Μέλισσες».

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη η Νεφέλη Κουλούρη, η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις ερωτικές σκηνές με τον Γιάννη Κουκουράκη.

«Από το 1998, όλα τα καλοκαίρια, ξενυχτούσα στο εστιατόριο μέχρι τις 4 το πρωί γιατί ήθελα να βρίσκομαι με κόσμο. Στο εστιατόριο έχω κάνει μαθήματα κιθάρας, πιάνου, αγγλικών. Δεν πήγαινα στα τραπέζια να σερβίρω, περισσότερο με έλκυε να είμαι στην κουζίνα και να μαγειρεύω. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, αλλά δεν είμαι Masterchef, γιατί είμαι πληθωρική στο φαγητό και θέλω μεγάλες μερίδες», είπε αρχικά η Νεφέλη Κουλούρη, που την απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα στο ρόλο της Δόμνας.

Η Νεφέλη Κουλούρη είπε στη συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες: «Είναι δώρο για κάθε ηθοποιό να συμμετέχει σε μια σειρά σαν τις Άγριες Μέλισσες. Άνοιξε ο ρόλος, έκανα την οντισιόν, με είδε ο σκηνοθέτης και κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα. Έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα και τα έκοψα λίγο για το ρόλο. Δεν γνωρίζω αν η Δόμνα θα συνεχίσει του χρόνου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν και οι σεναριογράφοι. Ξέρω σίγουρα ότι ο κύκλος του ρόλου της Δόμνας δεν έχει κλείσει. Οι ερωτικές σκηνές έχουν πάντα πλάκα για μένα. Όταν υπάρχει χημεία και προστατευμένο περιβάλλον, δεν είναι δύσκολες. Έβγαζα στάχυα από το μαλλί μου για μέρες. Είναι και ξασμένο το μαλλί και φωλιάζουν πράγματα. Η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα είναι μια περίοδος σφοδρών συγκρούσεων και εξελίξεων».