Άγριες Μέλισσες: «Έκλαψα πολύ στο φινάλε, ήταν σαν ένας χωρισμός»

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - "Με έβλεπε η γυναίκα μου και μού έλεγε ρε εσύ εντάξει. Βέβαια η ίδια ήταν χειρότερα από εμένα."

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου και στην Δήμητρα Καλφούντζου για το συγκλονιστικό φινάλε στις Άγριες Μέλισσες, όπου άγγιξε όλους τους ηθοποιούς της σειράς.

«‘Εκλαψα πολύ με το φινάλε. Ειδικά στην σκηνή που φέρνουν στην πλατεία τα πτώματα της Ανέτ και του Μιλτιάδη κι ήταν η τελευταία σκηνή του Γιώργου, ήταν πολύ φορτισμένο αυτό το πράγμα. Καλά εγώ κλαίω με το παραμικρό, είμαι βλαμμένος. Βλέπω κάτι και συγκινούμαι. Για να αποφορτιστούμε, κάνουμε πλάκα. Ήταν σαν αποκολλάται κάτι, ένας χωρισμός. Πάντα όταν κάποιος κάνει μια καλή σκηνή στην σειρά και τον βλέπουμε οι υπόλοιποι, πάμε κι τον αγκαλιάζουμε ή του λέμε μπράβο. Η επιτυχία της σειράς οφείλεται και σε τέτοιου είδους ενέργειες. Δεν διαβάζω τα σενάρια και δεν ήξερα πως ακριβώς τελείωνε. Διαβάζω τις σκηνές μου και θέλω να ζήσω τις σκηνές μου, όπως ο τηλεθεατής» ανέφερε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Η έκπληξη ήταν τεράστια με την σκηνή της μάχης στις φωτιές ή με τον Λεωνίδα Κακούρη και την Κάτια Δανδουλάκη, ήταν σπαρακτική. Ο θάνατος της Κάτιας με το μάτι κολλημένο, πώς το έκανε αυτό τόση ώρα; Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά σε τόσο γρήγορους ρυθμούς. ‘Εκλαψα πολύ στο φινάλε. Με έβλεπε η γυναίκα μου και μού έλεγε ρε εσύ εντάξει. Βέβαια η ίδια ήταν χειρότερα από εμένα. Το ομαδικό chat που έχουμε, παίρνει κάθε βράδυ φωτιά, ειδικά στα δυνατά επεισόδια γίνεται χαμός. Όλοι γράφουν πολύ. Η σειρά στον τρίτο κύκλο ξεκινά με την χούντα, ο ξάδερφος πάει εξορία, οπότε από όσο ξέρω, θα περάσω δύσκολα με αυτό» σημείωσε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.