Άγριες Μέλισσες: Εκεί θα αφήσει την τελευταία του πνοή ο Μιλτιάδης

Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες θα ρίξουν αυλαία με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Δύο επεισόδια, το αποψινό και το αυριανό, απομένουν για να ρίξουν αυλαία οι Άγριες Μέλισσες γι’ αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα επανέλθει από τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο της κύκλο, ο οποίος θα είναι εντελώς διαφορετικός απ’ ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο Μιλτιάδης θα πέσει νεκρός, ωστόσο, πολλά έχουν ακουστεί για τον τρόπο με τον οποίο θα συμβεί. Σήμερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, έδωσε το δικό του σπόιλερ για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για το θάνατο του Μιλτιάδη.

«Θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης για να σώσει τις τρεις αδελφές που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης. Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα. Και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος,  και θα ξεψυχήσει. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο φινάλε γι’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό. Ο Γιώργος Γάλλος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ειδικά αυτή τη σεζόν,

Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 2 Ιουνίου – Επεισόδιο 150 – Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 3 Ιουνίου – Επεισόδιο 151 – Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;