Άγριες Μέλισσες: «Δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι έκλεισε ο κύκλος μου»

Άγριες Μέλισσες

«Πιθανότατα να επιστρέψω στον τρίτο κύκλο», λέει ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και τόνισε πως δεν είναι σίγουρο αν έκλεισε ο κύκλος του στη σειρά.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένας κύκλος που τελείωσε, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. Δεν είναι σίγουρο ακόμα γιατί ο Δούκας είναι ο καλύτερος πελάτης μου. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, και είναι και πολύ καλή ιδέα των σεναριογράφων, που δεν έχουν πια κανέναν ο Δούκας και η Μυρσίνη, υπάρχει μια τυπική σχέση με τον δικηγόρο. Την κρίσιμη στιγμή δεν συνεργάστηκα και δεν εξυπηρέτησα τον Βόσκαρη, έναν βιαστή», είπε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

Ο Γιάννης Νταλιάνης πρόσθεσε επίσης για τις Άγριες Μέλισσες: «Ως δικηγόρος μπορεί να υπερασπιζόμουν τον Δούκα, αλλά ήξερα ότι υπάρχει και δίκαιο και δεν ανέλαβα να υπερασπιστώ τον Βόσκαρη. Αυτός ο τυπικός άνθρωπος, τη στιγμή που έμειναν τελείως μόνοι, ξεπερνάει το όριο και τους καλεί στο σπίτι του, τους συμπονεί. Πιθανότατα να επιστρέψω στον τρίτο κύκλο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συζήτηση».