Άγριες Μέλισσες: Άφωνοι στην Καραβάτου με όσα είπε ο Χρήστος Πλαϊνης

Χρήστος Πλαϊνης

"Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι... Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο! Ισχύει;" αναρωτήθηκε ο Χρήστος Πλαϊνης.

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε ο Χρήστος Πλαϊνης την Τετάρτη προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική της παρέα. Ο πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» αισθάνθηκε, μάλιστα, σαν… ούφο όταν αντίκρισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων στο πλατό μιλώντας για το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Πλαϊνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει να κλείνω τους κύκλους οπότε δεν θα ήθελα, αν συνέχιζε η σειρά, να μην είμαι. Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί οι Άγριες Μέλισσες να πάνε για τρίτη χρονιά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους μας και ήταν πολύ ευχάριστο».

«Στο σπίτι δεν τις βλέπω τις Άγριες Μέλισσες! Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς. Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα» πρόσθεσε ο ηθοποιός για να λάβει πλήθος ερωτήσεων από την ομάδα της Φωλιάς των Κου Κου. «Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι… Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο! Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».

«Όταν βλέπεις μπροστά σου κάτι το οποίο είναι διαφορετικό προσπαθείς να το προσεγγίσεις και να το καταλάβεις λίγο καλύτερα. Με αυτή την έννοια» διευκρίνησε η Κατερίνα Καραβάτου για να εισπράξει το χαμόγελο και την αποδοχή του καλεσμένου της.