Άγρια επίθεση Βερύκιου σε Ακρίτα: «Μιλάνε οι χορτάτες και προκαλούν»!

«Επί 45 χρόνια, από το 1965 μέχρι το 2010 έπαιρνε τη σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα».

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τις ακριβές τσάντες της Φωτεινής Πιπιλή, αποτέλεσε αφορμή για ανάψουν τα αίματα σήμερα το πρωί στο Happy Day με τον Δήμο Βερύκιο να βγαίνει έξω από τα ρούχα του! Ο δημοσιογράφος ξέσπασε κατά της Έλενας Ακρίτα αναφερόμενος στη σύνταξη που έπαιρνε μετά το θάνατο του πατέρα της, Λουκή Ακρίτα. 

«Μιλάνε οι χορτάτες και προκαλούν. Δεν μπορεί η Έλενα Ακρίτα να απαντάει και να κάνει πλάκα για το σχόλιο της Φωτεινής Πιπιλή, όταν λίγες μέρες πριν έχει βουίξει το διαδίκτυο, όταν συζητήθηκε στη Βουλή το θέμα που έχει άμεση σχέση με τον προκλητικό νόμο που έγινε το 1965 επί Γεωργίου Παπανδρέου για να παίρνει σύνταξη η μητέρα της και η ίδια», είπε ο Δήμος Βερύκιος και ανέβασε πιο πολύ τους τόνους: «Επί 45 χρόνια, από το 1965 μέχρι το 2010 έπαιρνε τη σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα. Ο «Γέρος της Δημοκρατίας», όταν πέθανε ο πατέρας της Έλενας Ακρίτα, έφτιαξε νόμο προσωπικό, προσωπική σύνταξη. Προβλεπόταν ότι θα συνεχίσει να την παίρνει όσες φορές και αν παντρευτεί στη ζωή της, πράγμα που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ορφανές. Ούτε η Χούντα δεν της έκοψε τη σύνταξη, την έκοψε η Τρόικα».

//www.youtube.com/embed/2g76EXmRb5M

Με πολλούς από τους συνεργάτες του Happy Day να διαφωνούν, ο Δήμος Βερύκιος έγινε δριμύτερος: «Όλα αυτά τα χρόνια, συγκεκριμένοι άνθρωποι σαν την Έλενα Ακρίτα έφτιαχναν σίριαλ, έβγαζαν χρήματα και αποχαύνωναν τον κόσμο». 

«Ειδικός νόμος έγινε για να παίρνει αυτή η κοπελιά σύνταξη!», κατέληξε φωνάζοντας ο δημοσιογράφος.

//www.youtube.com/embed/dCPTmRqspfI