Άγρια επίθεση σε Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Καινούργιου: «Γυρολόγος της τηλεόρασης»!

Σωτήρης Γεωργούντζος
«Ποιος είναι αυτός; Ο Μουτσινάς σήμερα είναι, αύριο δεν είναι».

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ξαναχτύπησε. Καλεσμένος στο The 2night Show, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του έδειξε δύο συγκεκριμένες φωτογραφίες, βγήκε από τα ρούχα του. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκαν -απρόσμενη θα λέγαμε- επίθεση από τον δημοσιογράφο.

Με το ζόρι σταρ

«Δεν την βλέπω γιατί κοιμάμαι το πρωί. Δεν μου αρέσει. Ξέρεις τι με πειράζει στην Κατερίνα; Δεν μπορώ να ακούω την έκφρασή της “αγαπημένοι μου τηλεθεατές, τηλεθεατές μου”. Οι τηλεθεατές Κατερίνα μου δεν είναι δικοί σου, είναι της εκπομπής, του καναλιού, γενικότερα της τηλεόρασης. Είναι πολύ εγωκεντρικό αυτό που κάνεις και να λες “αγαπημένοι μου τηλεθεατές”. Οι υπόλοιποι στο πάνελ, τι είναι; Ή οι συντελεστές της εκπομπής; Είναι του καναλιού, της εκπομπής που σου δίνει το κανάλι να κάνεις, είναι πολύ εγωκεντρικό αυτό που κάνει. Άκουσες την Πόπη Τσαπανίδου να λέει “οι τηλεθεατές μου”; Μου ανεβάζει την πίεση με αυτά που λέει. Δεν μου αρέσει. Και δεν μου αρέσει και το στιλάκι της. Be cool Κατερίνα μου, be cool. Με το ζόρι σταρ, δεν γίνεται. Δεν νομίζω να είναι καλό παιδί. Είναι λίγο καβαλημένη; Με την καλή έννοια. Κι εγώ καβαλημένος είμαι, αλλά θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι με το ζόρι σταρ».

Ποιος είσαι; Τι τηλεθέαση έχεις;

«Νίκος Μουτσινάς; Ποιος είναι αυτός; Α, αυτός; Είναι γυρολόγος της τηλεόρασης. Και δεν μου αρέσει καθόλου το στυλ του, ειρωνεία, υφάκι. Δεν είσαι και ο Larry King ρε φίλε. Δεν είσαι κανένας σπουδαίος. Έχει έπαρση, σαν την Καινούργιου. Η Ηλιάκη μου αρέσει, είναι και ωραία γυναίκα. Ο Μουτσινάς σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Ποιος είσαι; Τι τηλεθέαση έχεις; Από εδώ και από εκεί είσαι. Δεν είδα να έχεις καμιά τηλεθέαση τεράστια».