Αγωγή από γυναίκα επιχειρηματία σε γνωστό παρουσιαστή που διέρρεε προσωπικές στιγμές της

Ο γνωστός δημοσιογράφος πανελίστας έδειχνε τις προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του στο φιλικό του περιβάλλον, αλλά και στη νυν σχέση της γυναίκας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η νέα αποκάλυψη πως γνωστός δημοσιογράφος πανελίστας διέρρεε βίντεο προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του, η οποία είναι επιχειρηματίας, στο φιλικό του περιβάλλον αλλά και στον νυν σύντροφό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου στο Πρωινό, ο δημοσιογράφος και η επιχειρηματίας είχαν σχέση πριν από τρία χρόνια και τότε συνέβη και το γεγονός. Ο δημοσιογράφος ήταν και τότε στην τηλεόραση, αλλά έχει και σήμερα καθημερινή παρουσία σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Η γυναίκα επιχειρηματίας δήλωσε στο Πρωινό τα εξής: «Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν α προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε».

«Αν ακουστεί ποια είναι, θα φωτογραφηθεί και η σχέση της, γιατί ξέραμε πριν από τρία χρόνια με ποιον ήταν», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.