«Αγχωθήκαμε όταν μάθαμε ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό, τρελαθήκαμε»

Κατερίνα Ζαρίφη

"Θα ρωτήσουμε και γιατρό που πηγαίνει στο σπίτι ποιο είναι το safe και θα ξανακάνει το τεστ για να βγει αρνητική."

Στο Ευτυχείτε παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Σολωμού από το σπίτι της, όπου μίλησε τόσο για την δική της κατάσταση στην υγεία της όσο και για το πως ένιωσαν ότι η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Είμαι πολύ καλά. Σήμερα κάναμε το δεύτερο επαναληπτικό τεστ και βγήκε αρνητικό, όλοι είμαστε αρνητικοί. Αγχωθήκαμε όταν μάθαμε ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό, τρελαθήκαμε. Βλέποντας τα επεισόδια το Σαββατοκύριακο, συνειδητοποίησα πόσο κοντά ήμασταν σχεδόν αγκαλιά και στον καναπέ και στο κρεβάτι και λέγαμε πω πω πότε να κόλλησε ή αν πρόλαβε να μας κολλήσει. Στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ για εκείνη.

«Αγχώθηκα γιατί ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο. Έκανα φωτογραφίσεις, κάποια fitting κι ήρθα σε επαφή με τον γιο μου. Βέβαια πες το ένστικτο, δεν έβγαζα ποτέ την μάσκα.»

Η Μαρία Σολωμού συμπλήρωσε: «Μέχρι που βγήκε θετικό της Κατερίνας έλεγε είμαι καλά. Της ανέβηκε λίγος πυρετός αλλά όχι κάτι σοβαρό προς το παρόν. Οι υπόλοιπες Roomies που είμαστε καλά, θα κάνουμε το γύρισμά μας και κάπως θα το μπλέξουμε και θα την έχουμε κάπως στην παρέα μας. Νομίζω ότι ένα δεκαήμερο, θα την κάνει κανονικά την καραντίνα της. Θα ρωτήσουμε και γιατρό που πηγαίνει στο σπίτι ποιο είναι το safe και θα ξανακάνει το τεστ για να βγει αρνητική. Η Ντορέττα είναι σπασικλάκι και πολύ τυπική με την απολύμανση».