Αγαπημένος ηθοποιός από καρδιάς – «Προσπαθήσαμε, παλέψαμε να γίνουμε γονείς αλλά δεν μας έκατσε»

Χριστόδουλος Στυλιανού

"Αυτό είναι που με στεναχωρεί" εξομολογήθηκε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Ο λόγος για τον Χριστόδουλο Στυλιανού, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως τον στεναχωρεί το γεγονός πως δεν απέκτησαν παιδιά με τη σύζυγο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόδουλος Στυλιανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως » είμαι παντρεμένος 12 χρόνια με την χορογράφο και χορεύτρια Στέφανι Τσάκωνα. Θα πω κάτι που με στεναχωρεί από τη μία μεριά αλλά από την άλλη μεριά είναι και η αλήθεια. Ενώ έχω έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο, δεν έχω παιδιά. Που θα ήθελα πάρα πολύ να έχω. Αυτό είναι που με στεναχωρεί. Το προσπαθήσαμε, το παλέψαμε, δεν μας έκατσε. Προφανώς δεν ήθελε κάποιος να γίνουμε γονείς».

«Βασικό μου μέσο βιοπορισμού όλα αυτά τα χρόνια είναι η διαφήμιση. Κάνω εκφωνήσεις ενώ επίσης δεν έχει υπάρξει χρονιά που να μην έχω κάνει θέατρο. Έχω κάνει και παραγωγές δικές μου» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός. «Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει χρήματα από την τηλεόραση. Δεν μείνανε γιατί μεσολάβησαν δέκα χρόνια κρίσης και όλα αυτά χάθηκαν. Όταν βέβαια λέμε για καλά λεφτά, μην φανταστείτε πως παίρνεις μια Porche με αυτά τα λεφτά. Δεν έχω πάρει ποτέ 5.000 το επεισόδιο. Αυτά είναι πράγματα που ούτε να τα σκεφτώ δεν μπορώ».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε με χαρά για την ένταξη του στη σειρά του Alpha, «Αγγελική» και τον ήρωα που υποδύεται.