«Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έκανα την πρώτη κίνηση όταν μαλώσαμε με τον Snik»

Snik

"Οπότε κάποια στιγμή ήρθαμε σε αντιπαράθεση και δεν ήθελε να κάνει πίσω ούτε ο ένας ούτε ο άλλος κι εκεί χωρίσαμε τους δρόμους μας."

Στο Mega Star με τη Μαντώ Γαστεράτου ήταν καλεσμένος ο τράπερ Light και αναφέρθηκε και στην κόντρα που υπήρξε ένα διάστημα με τον Snik.

Ο ίδιος ανέφερε: «Βασικά είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι που έχουν τις προτεραιότητές τους, τα πιστεύω τους και τους χαρακτήρες τους που στην προκειμένη περίπτωση τυχαίνει να είναι ισχυροί κι έχουν μάθει να παίρνουν αυτό που θέλουν. Οπότε κάποια στιγμή ήρθαμε σε αντιπαράθεση και δεν ήθελε να κάνει πίσω ούτε ο ένας ούτε ο άλλος κι εκεί χωρίσαμε τους δρόμους μας. Μαλώσαμε, στραβώσαμε, παρεξηγηθήκαμε, βγήκε μία πολύ καλή μουσικά από αυτό το πράγμα κι αυτό είναι ένα θεμιτό αποτέλεσμα.

Έπειτα όταν πέρασε ο καιρός και καταλάγιασαν τα πνεύματα, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε, δεν σκότωσε κανένας τη μάνα κανενός. Έτυχε κάποιοι γνωστοί και φίλοι να μας σπρώχνουν και τους δύο προς τη συμφιλίωση κι έχω την αίσθηση ότι ένας κοινός μας φίλος μας είπε είναι η ώρα να το λύσετε. Εφόσον δεν είχα κάτι με το παιδί, είπα κουλ από την πλευρά μου, αν και κατ’ εμέ δεν είχα λάθος εγώ κι αυτός ήταν ο λόγος που εγώ δεν έκανα την πρώτη κίνηση. Αλλά τέλος καλό όλα καλά ο καθένας συνεχίζει την φάση του, το παραμυθάκι του.»