Αυτός αποχώρησε από το Survivor

Survivor

Survivor - Δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό.

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor με τέσσερις συμμετέχοντες να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Νίκος Μπάρτζης, Μαριάνθη Κάσδαγλη, Γιώργος Ταβλαδάκης και Τριαντάφυλλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τρεις να καταφέρνουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Νίκος Μπάρτζης ενώ στην επόμενη δοκιμασία τον ακολούθησε η Μαριάνθη από την Κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, η Άννα Μαρία Βέλλη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Μπλε ομάδα υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Ταβλαδάκη, μιας και δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις ,ενώ ο Γιώργος Κόρομι, που την κέρδισε από την Κόκκινη, τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των Μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Γιώργος Ταβλαδάκης.