Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”

Μεσάνυχτα

Απόψε στις 00:00 στον Alpha

Σήμερα τα «Μεσάνυχτα» μας βρίσκουν παρέα με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Στέφανο Κοκολογιάννη ο οποίος, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μιλά για τη ζωή του μετά τη νίκη του σε γνωστό ριάλιτι.

Αναφέρεται στον χαμό του παιδιού του που «έφυγε» από την ζωή από ιατρικό λάθος μόλις δέκα μέρες μετά τη γέννησή του αλλά και για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη προσπαθώντας να αποδείξει πως δεν είναι ένοχος ανθρωποκτονίας, μία κατηγορία που τον έστειλε για 1,5 χρόνο στη φυλακή.

Περιγράφει το μοιραίο περιστατικό του φονικού και το πως αντέδρασε όταν προφυλακίστηκε, παραδέχεται πως υπήρξαν στιγμές που έχασε την πίστη του στο Θεό και συγκινείται όταν θυμάται τη στιγμή που το εφετείο τον αθώωσε ομόφωνα.

Ξεσπά κατά των τοπικών τηλεοπτικών Μέσων που διέσυραν τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά δηλώνει πως έχει συγχωρέσει όλους όσοι αρχικά τον έκριναν καθώς οι περισσότεροι του ζήτησαν συγγνώμη.

Ο εκρηκτικός κρητικός δεν παραλείπει να σχολιάσει την τηλεόραση και να μιλήσει για τη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αμέσως μετά, η Μέγκι Ντρίο μιλά για την κατάσταση της υγείας της ξαδέλφης της που παρέμεινε για 18 ώρες εγκλωβισμένη στα συντρίμμια ενός μαγαζιού στο οποίο ψώνιζε την ώρα που χτύπησε ο φονικός σεισμός τη γειτονική Αλβανία. Περιγράφει τις ώρες αγωνίας που μεσολάβησαν όσο η ξαδέλφη της δεν έδινε σημεία ζωής έως ότου την εντόπισαν σε κρίσιμη κατάσταση οι διασώστες.

Στη συνέχεια η Μέγκι αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, σε ηλικία 13 ετών. Γιατί αποφάσισε να τελειώσει το Λύκειο μέσω ίντερνετ αρνούμενη να πηγαίνει στο σχολείο;

Απαντά στο εάν τελικά πήρε το πτυχίο νομικής και εξομολογείται πως έφτασε στη νευρική ανορεξία όταν ανακάλυψε πως ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ήταν άπιστος. Με ποιον τρόπο αντέδρασε όταν το έμαθε, ποιος ο ρόλος της μητέρας της και πώς ο πρώην σύντροφός της ουσιαστικά την οδήγησε στο ριάλιτι μοντέλων, όταν της είπε πως είναι «πολύ λίγη για εκείνον».