Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ποιοι θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής;

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show τον Στέφανο Δημουλά, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.  Ο διεθνής Έλληνας χορευτής, που έχει κατακτήσει  το Covent Garden και βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον χορό, καθώς και για το bullying που έχει βιώσει στο παρελθόν, λόγω των ιδιαιτεροτήτων του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό «Attitude» μαζί με τον πατέρα του, τονίζοντας την αποδοχή και τη στήριξη που έχει από τους γονείς του, για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί.

Στην παρέα του «The 2Night Show», και ο Κώστας Φλωκατούλας. Ο ηθοποιός, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος εδώ και 38 χρόνια,  μιλά για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στη μικρή οθόνη, καθώς και για τον ρόλο του αγαπημένου τσιγκούνη, «του Πολυμενέα», τον οποίο υποδύεται στη σειρά.

Η Γιώτα Νέγκα μιλά για την πορεία της στο τραγούδι, καθώς και για την αναγνώριση που άργησε να έρθει. Τέλος, αποκαλύπτει τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της.