Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα Μεσάνυχτα

Μεσάνυχτα

Σήμερα στις 00:00 στον Alpha.

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη συναντά την Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλά για τα παιδικά της χρόνια που σημαδεύτηκαν από τη φυλάκιση της μητέρας της την περίοδο της Χούντας, αλλά και για την καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Μιλά για την κατάθλιψη που την έχει βιώσει έντονα, για τον σύζυγο της Γιώργο Κυρίτση, αλλά και για τις κόντρες που έχει ανοίξει κατά καιρούς η αιχμηρή της πένα. Έχει μετανιώσει για όσα έχει γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή; Μας αποκαλύπτει το λόγο που δεν θέλει να γράψει ξανά τηλεοπτικό σήριαλ παρά την μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει ως σεναριογράφος, ενώ αναφέρεται και στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν και νονά του γιου της.

Αμέσως μετά ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Πως ένα ιατρικό λάθος προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον αδελφό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του. Περιγράφει τον αγώνα των γονιών του να μεγαλώσουν με αγάπη και ενότητα τα τρία τους παιδιά και εξηγεί γιατί χρειάστηκε να παίξει μέχρι και ξύλο στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον Σωτήρη.