Αυτό είναι το πλατό του «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

"Ερχόμαστε με MEGAλο μεράκι, MEGAλη όρεξη για δουλειά, MEGAλη αγάπη, MEGAλη ομαδάρα" τόνισε, μέσα σε όλα, η Δανάη Μπάρκα!

Την πρώτη της καλημέρα είναι έτοιμη να πει η Δανάη Μπάρκα στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη νέα εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας στις 10:00.

Η Δανάη Μπάρκα θα ανοίγει κάθε πρωί την πόρτα του νέου της σπιτιού και θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του MEGA με μια πρωινή εκπομπή … για όλους. Όμως δε θα είναι μόνη της. Σε ένα χώρο που θυμίζει λοφτ θα υποδέχεται τους νέους της φίλους και θα συζητούν ό,τι αξίζει να γνωρίζεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου.

Μέσα από την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ωστόσο, το πρωί της Κυριακής, πήραμε μια πρώτη γεύση από το ζεστό πλατό του «Πάμε Δανάη» όσο προλόγιζαν το σχετικό θέμα ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα. Αμέσως μετά, όλη η ομάδα μίλησε με χαμόγελο στην κάμερα από την τελευταία της πρόβα!

«Ερχόμαστε με MEGAλο μεράκι, MEGAλη όρεξη για δουλειά, MEGAλη αγάπη, MEGAλη ομαδάρα» τόνισε, μέσα σε όλα, η Δανάη Μπάρκα!

«Πάμε Δανάη» από αύριο, λοιπόν, και κάθε μέρα στις 10:00 στο MEGA!