Αυτό είναι το νέο ζευγάρι εξουσίας στις «Άγριες Μέλισσες»

Τηλεθέαση

"Υπάρχει η περίπτωση κάποιος μάρτυρας να φέρει τα πάνω κάτω" αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες!

Μια συνέντευξη γεμάτη… Άγριες Μέλισσες παραχώρησε ηθοποιός στην κάμερα του Love It το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο λόγος για τον Συμεών Τσακίρη, ο οποίος και υποδύθηκε στα τελευταία επεισόδια τον Εισαγγελέα στην καθημερινή, επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Συμεών Τσακίρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες πέρασα από τη γνωστή διαδικασία του κάστινγκ. Είπα τα λόγια του εισαγγελέα και έπειτα από ένα μήνα ειδοποιήθηκα ότι πήρα τον ρόλο».

«Η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή δεν μου δημιούργησε πρόβλημα… στον δρόμο επειδή δεν μοιάζω πολύ με τον χαρακτήρα που υποδύομαι στη σειρά. Ο χαρακτήρας έχει ένα συγκεκριμένο λουκ, ντύσιμο και είναι αρκετά αυστηρός. Εγώ είμαι στη ζωή μου λίγο πιο σπορ και αρκετά πιο χαμογελαστός» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.  Με την Μαρία Κίτσου ήταν εξαιρετική η συνεργασία. Και η Μαρία όπως και τα υπόλοιπα παιδιά με υποδέχθηκαν με πολλή αγάπη και πολλή γρήγορη συνεργασία, η οποία έγινε πολύ όμορφα».

Όσον αφορά, δε, τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, ο Συμεών Τσακίρης αποκάλυψε όσα γνωρίζει και όσα… μπορεί να αποκαλύψει! «Υποψιάζομαι πως η ποινή της Ελένης θα αλλάξει. Είμαστε στα ισόβια αλλά υποψιάζομαι πως θα αλλάξει. Ένα πουλάκι μου έχει πει ότι θα αλλάξει»,.

«Υπάρχει η περίπτωση κάποιος μάρτυρας να φέρει τα πάνω κάτω και η Ελένη ουσιαστικά να μην εκτίσει τα ισόβια» τόνισε ο ηθοποιός. «Η Ασημίνα θα δημιουργήσει με τον σύζυγο της, τον Νικηφόρο ένα νέο ζευγάρι εξουσίας».

Παράλληλα, ο Συμεών Τσακίρης πρόδωσε την πιο αστεία στιγμή που έζησε στα γυρίσματα του σίριαλ του ΑΝΤ1. «Στην προσπάθεια μας να κάνουμε πρόβα με τον Γιάννη Στάνκογλου σε μια μεγάλη σκηνή, λόγω της γνωριμίας μας καιρό εντός και εκτός θεάτρου, έπεσε αρκετό γέλιο καθώς προσπαθήσαμε να μάθουμε και οι δυο τα λόγια μας»!

«Ήταν νωρίς το πρωί, ήμασταν λίγο ξενυχισμένοι και είχε ενδιαφέρον» κατέληξε.