«Αυτή τη στιγμή θα ήμουν αλκοολικός»

«Έπινα μετά τις επτά το βραδάκι και συνέχιζα στα μπουζούκια»

Τα πάθη του και τους έρωτες του εξομολογήθηκε στην Αννίτα Πάνια ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο ANNITA GR στο πάθος που είχε για το τζόγο και παλιότερα για το ποτό και πως κατόρθωσε να ξεφύγει μετά την μεγάλη οικονομική του καταστροφή.

 «Είχα ένα πάθος στον τζόγο. Αφού καταστράφηκα λέω το σταματάω. Έχασα αρκετά χρήματα. Ήταν δική μου επιλογή, δεν ενόχλησα κανέναν, δεν έφερα σε δύσκολη θέση κανέναν, οπότε μια χαρά όλα.

Κάποια στιγμή σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα σε καζίνο, μετά σε ένα δεύτερο, σε ένα τρίτο. Το γούσταρα πάρα πολύ, αυτή η αδρεναλίνη, αυτή η αγωνία, αυτό το άγχος, αυτή η αυτοκαταστροφή, όλα αυτά μου πηγαίναν πολύ και μου δημιουργούσαν και έμπνευση στη δουλειά μου, ήταν οξυγόνο. Δεν μετανιώνω. Ήταν μια εμπειρία για μένα.

Παλιότερα είχα άλλο πάθος, το ποτό, έπινα πολύ. Δεν έπινα από το πρωί βέβαια όπως πολλοί. Συνήθως έπινα μετά τις επτά το βραδάκι και συνέχιζα στα μπουζούκια. Γιατί πήγαινα σε δύο τρία μπουζουξίδικα κάθε βράδυ, δύο – τρία μπουκαλάκια να υπάρχουν. Εγώ έπινα το ένα, τα υπόλοιπα τα άφηνα στους υπόλοιπους. Αλλά και εκεί κατόρθωσα και ξέφυγα. Εκεί με έσωσε η Δήμητρα γιατί αυτή τη στιγμή θα ήμουν αλκοολικός.»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια: