Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το δεύτερο Gala του My Style Rocks

My Style Rocks

Στο δεύτερο Gala του My Style Rocks οι παίκτριες ντύθηκαν νύφες. Ποιά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις;

Το My Style Rocks επέστρεψε στις οθόνες μας και οι παίκτριες -παλιές και καινούριες- είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αναδείξουν το στυλ τους. Στο δεύτερο Gala, που ήδη έχει μαγνητοσκοπηθεί, το concept ήταν να ντυθούν τα κορίτσια νύφες και η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ είχε όλο το ρεπορτάζ για το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει προσεχώς από το σόου.

Σύμφωνα με την εκπομπή οι τρεις παίκτριες προς αποχώρηση θα είναι η Γεωργία Βρανά, η Μαρία Ίλτσεβιτς και η Βίκυ Μανώλη με τις υπόλοιπες παίκτριες να σώζουν την πρώτη κοπέλα. Η συμμετέχουσα που αποχώρησε τελικά ήταν η Βίκυ Μανώλη ενώ την καλύτερη εμφάνιση κέρδισε η Κορίνα Αδραμιτίδου, η οποία κατάφερε να μαγέψει ως μαυροφορεμένη νύφη.

Η Βίκυ Μανώλη είναι από την Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks θέλει να ξεχωρίσει μέσα από τα ιδιαίτερα looks που θα παρουσιάζει. Η αγάπη της για τη μόδα και το στιλ άρχισε όταν ήταν μικρό παιδί και παρακολουθούσε πάρα πολλές ώρες τη γιαγιά της να ράβει και να φτιάχνει φορέματα στην ραπτομηχανή. Η προσωπική ζωή της Βίκυς πριν χρόνια είχε απασχολήσει τα gossip περιοδικά εξαιτίας μιας σχέσης με γνωστό Έλληνα.