Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Alpha και κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα!

Γιάννης Κορφιάτης

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες...

Λέγεται Teen City Vibe και είναι η νέα εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στον Alpha μετά το Πάσχα και θα ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια. Παρουσιαστής θα είναι ο Γιάννης Κορφιάτης.

Τι είναι το Teen City Vibe;

3 έφηβοι, άγνωστοι μεταξύ τους, αναλαμβάνουν κάθε φορά να μας ξεναγήσουν στην πόλη τους με τον δικό τους τρόπο, μέσα από τη δική τους ματιά και αισθητική. Γίνονται ομάδα και ετοιμάζουν ένα δημιουργικό και ευφάνταστο video, διάρκειας 2 λεπτών, που θα αποτυπώνει την ενέργεια, τη ζωντάνια, την ομορφιά, το χρώμα, την διαφορετικότητα … και τα νεανικά vibes της πόλης τους. Στόχος τους η πόλη τους να κερδίσει ένα μοναδικό έπαθλο. Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε μία πόλη και στην τελευταία εκπομπή θα νικήσει αυτή με το δημοφιλέστερο video!

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος;

Ανεβάζεις ένα Instagram video στον λογαριασμό σου με #teencityvibe και #hashtag με το όνομα της πόλης σου.

Γιάννης Κορφιάτης

Ποιος είναι ο Γιάννης Κορφιάτης;

[dfp_ads id=236982]

«Έχω δύο κολλητούς. Τον σκύλο μου, τον Ντάντζι και το ποδήλατό μου. Για την ακρίβεια, έχω χτίσει όλη μου τη ζωή γύρω από 2 ρόδες ποδηλάτου. Κινούμαι με το ποδήλατο, γράφω για το ποδήλατο, διαβάζω για το ποδήλατο. Αγαπάω ότι είναι extreme και θέλω να το δοκιμάζω. Δεν φοβάμαι τίποτα εκτός από τους καρχαρίες – αψυχολόγητα πλάσματα! Μου αρέσει πολύ η φύση, να βρίσκομαι στο βουνό και να κάνω snowboard. Έχω πτυχίο κρεοπώλη, υπερλατρεύω τη γιαγιά μου και μπορώ να κάνω asphalt surfing έξω από το αμάξι στην Εθνική οδό. Έχω σώσει 2 ζωές φίλων από αλλεργικό σοκ στο βουνό. Όταν δεν κάνω ποδήλατο, κάθομαι σπίτι και βλέπω ταινίες. Όταν είμαι μόνος παίζω κιθάρα και τραγουδάω χωρίς όμως επιτυχία και μου αρέσει πολύ η φωτογραφία, να φυλακίζω συναισθήματα και στιγμές με ένα μόνο κλικ», αναφέρει ο ίδιος.