Αυτή είναι η νέα εκπομπή-reality που ετοιμάζει ο Ant1

Ἑχει "ξετρελάνει"τους τηλεθεατές, σε όσες χώρες προβάλλεται. Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

 Μετά από την απόφαση του καναλιού του Αμαρoυσίου να μην βγάλει στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν το YFSF,το οποίο κρατούν για την επόμενη σεζόν , δηλαδή για τον Οκτώβριο του 2015 οι υπεύθυνοι του καναλιού, σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμά τους ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα-εκπομπή reality.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μου, μετά τον Φεβρουάριο, το κανάλι ετοιμάζεται να βγάλει το GoogleBox . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, προβάλλεται σε πολλές χώρες του κόσμου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στην Αγγλία , οι τηλεθεατές το βλέπουν μέσα από το channel 4

Tο πρόγραμμα θα είναι εβδομαδιαίο και το κόνσεπτ είναι να “εισβάλλει “ μέσα σε σπίτια, καταγράφοντας τις αντιδράσεις των κατοίκων τους σχετικά με τα προγράμματα που παρακολουθούν στην τηλεόραση του σπιτιού τους. Το φορμάτ, διαρκεί 13 εβδομάδες, δηλαδή καταγράφει τις ιστορίες δεκατριών νοικοκυριών.

Φυσικά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί έαν θα δούμε το googlebox στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς καθοριστικό ρόλο για την υλοποιήση του, θα παίξουν οι πολιτικές εξελίξεις και το εάν τελικά θα πάμε σε πρόωρες εκλογές κάτι που θα αλλάξει κατά πολύ τα σχέδια των καναλιών σε σχέση με τον προγραμματισμό τους.

Παυλίνα Ντάσιου