Αυτές είναι όλες οι εξελίξεις στο GNTM – Έτσι θα γίνονται πλέον οι δοκιμασίες

GNTM

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Καλοκαίρι not”.

Πολλές αλλαγές αναμένεται να δούμε στο νέο κύκλο του GNTM. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει οντισιόν και γυρίσματα από τις αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Καλοκαίρι not” αγόρια και κορίτσια έχουν μπει στο σπίτι και οι πρώτες αποχωρήσεις είναι γεγονός. Ο Πάνος Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους πρώτους φωτογράφους στη δοκιμασία αποχώρησης.

Μπορεί στο παρελθόν να είχαμε δει άπειρους καβγάδες μεταξύ των μοντέλων κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, ωστόσο, τώρα αυτό δεν θα μπορεί να γίνει, αφού μόνο πέντε άτομα θα είναι σε κάθε λήψη, τα οποία μάλιστα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Επίσης, στο σπίτι του GNTM δεν θα είναι 24 διαγωνιζόμενοι (12 αγόρια – 12 κορίτσια), αλλά 20 συνολικά, δέκα και δέκα. Οι δοκιμασίες ήταν άλλο ένα θέμα που προβλημάτισαν τους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς φοβούνται πως μια νέα έξαρση του κορονοϊού θα τους χαλάσει τα σχέδια. Έτσι, έφτιαξαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εκεί θα γίνονται οι φωτογραφίσεις για την εκάστοτε δοκιμασία.

Στον φετινό κύκλο δεν θα παρακολουθήσουμε καμία εξωτερική δοκιμασία. Για τους ανθρώπους που θα κάνουν γκεστ, αλλά και τους φωτογράφους, τα μέτρα θα παραμένουν αυστηρά. Όσοι θα συμμετέχουν θα κάνουν τεστ για κορονοϊό και αφού λάβουν τα αποτελέσματα θα μπορούν να πηγαίνουν στο γύρισμα.