Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες του My Style Rocks

My Style Rocks

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα πρόσωπα του παιχνιδιού.

Δύο νέες παίκτριες μπήκαν σήμερα στο My Style Rocks και πήραν τις θέσεις της Κορίνας Αδραματίδου, που αποχώρησε στο Gala και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Η 37χρονη Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Όπως λέει, μικρή δεν άρεσε στα αγόρια γιατί ήταν αγοροκόριτσο και γι’ αυτό έβαλε στόχο από “ασχημόπαπο” να γίνει κύκνος και τα κατάφερε. Σπούδασε μόδα και δημόσιες σχέσεις σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και εργάστηκε σε γνωστές εταιρείες που ασχολούνται με την ομορφιά και τη μόδα. Η Ειρήνη Έρικα θέλει, μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, να περάσει το μήνυμα πως το μόνο όριο στα όνειρά μας είναι ο… ουρανός.

Η 23χρονη Μαρία Χριστίνα Περγάλια αποφοίτησε πρόσφατα από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως κατάλαβε πως η ψυχολογία δεν ήταν τελικά η μεγάλη της αγάπη. Όπως υποστηρίζει, η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα! Θα χαρακτήριζε το προσωπικό της στιλ εκκεντρικό, γιατί της αρέσει να πειραματίζεται. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί, μέσα από τον διαγωνισμό, θέλει να εξελίξει το προσωπικό της στιλ. Δεν φοβάται τις προκλήσεις ούτε τον ανταγωνισμό γιατί, όπως δηλώνει η ίδια, είναι πεισματάρα και όταν βάζει έναν στόχο πάντα τον υλοποιεί.