Αυτές είναι οι αλλαγές του The Booth

The Booth

"Πάλι θα συμμετέχετε και θα είστε το βασικό στοιχείο της εκπομπής αλλά θα προηγούμαστε εμείς" ανέφεραν οι παρουσιάστριες του The Booth

Με αλλαγές θα συνεχίσει το The Booth στην καινούρια του εκδοχή για την χειμερινή σεζόν. Την ανακοίνωση έκανε αρχικά η Σοφί Μουτίδου και στην συνέχεια διευκρίνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου ανέφερε για τις αλλαγές που έχουμε να δούμε: «Λοιπόν θα κάνουμε κάτι διαφορετικά, πάλι θα συμμετέχετε και θα είστε το βασικό στοιχείο της εκπομπής αλλά θα προηγούμαστε εμείς. Πρώτα θα βάζουμε εμείς το πρόβλημα και θα παίρνετε εσείς live για να μιλάτε με τον εκάστοτε.»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Επειδή λοιπόν συνέχεια μας λέγατε ότι μήπως δεν είναι κανονικά τα τηλεφωνήματα, εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε το εξής, θα έχουμε κάποια θέματα που είναι πάρα πολύ επίκαιρα, θα δανειζόμαστε από αυτά, θα παίρνουμε την αφορμή για να μιλάμε και να λέμε την άποψή μας και ταυτόχρονα εσείς μπορείτε να παίρνετε τηλέφωνο και να βγαίνετε στον αέρα αν έχετε παρόμοιο θέμα ή να πείτε κάτι επάνω σε αυτό. Θα κάνουμε αυτήν την εκπομπή πιο μαζί δεν γίνεται.»