After Dark: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται δύο κολλητές και κουμπάρες

Θέμης Γεωργαντάς

After Dark, απόψε στις 00.00 στο OPEN.

Ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφει απόψε και υποδέχεται στο «After Dark» τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους από τον χώρο του θεάματος και της μόδας. Πρόκειται για τις ηθοποιούς Μαρίνα Ασλάνογλου και Ελισάβετ Μουτάφη αλλά και τον σχεδιαστή Νίκο Αποστόλοπουλο, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και η Ελισάβετ Μουτάφη μιλούν για όλα! Για τα επαγγελματικά τους και τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούν, για τους συζύγους τους, αλλά και για το πώς προέκυψε η κουμπαριά τους.

Οι δυο κολλητές & κουμπάρες αυτοσχεδιάζουν στο παιχνίδι «Δώσε Ρεσιτάλ» και μπαίνουν στο Εξομολογητήριο για να απαντήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Θέμη!

Στη συνέχεια στο τραπέζι του Θέμη κάθεται ο εκρηκτικός Νίκος Αποστολόπουλος! Ο μετρ της μόδας μιλάει για τα χρόνια που βρισκόταν στο Παρίσι, αναφέρεται στη Γαλλίδα που παντρεύτηκε και του άλλαξε τη ζωή, αλλά και στο πώς άρχισε η ενασχόλησή του με τη μόδα.

Ο ίδιος δηλώνει, πλέον, ευτυχισμένος γιατί είναι ελεύθερος, ενώ δεν διστάζει να πει πως έχει υπάρξει υπερβολικός με κάποια πρόσωπα της σόουμπιζ. Παρόλα αυτά, όταν έρχεται η ώρα του «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν θα μασήσει τα λόγια του.

Η παρέα θα μεγαλώσει, καθώς έρχεται στο «After Dark» ο φίλος του και μοντέλο, Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Ούτε ο Νίκος Αποστολόπουλος θα γλιτώσει από το Εξομολογητήριο του Θέμη! Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί γι’ αυτόν και ποιο είναι το πιο κακοντυμένο πρόσωπο της ελληνικής showbiz κατά τη γνώμη του; Τι θα απαντήσει; Θα καταφέρει να κατακτήσει το Πάνθεον;

«After Dark», κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα στο OPEN και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!