After Dark με τον Λευτέρη Πανταζή

After Dark

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή, τον Μάριο Καπότση και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο αποκαλυπτικό After Dark τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος φέρνει μαζί του τον πιο αναπάντεχο καλεσμένο, τον φίλο του πλέον και σύντροφο της Κόνι Μεταξά, Μάριο Καπότση.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης και ο εθνικός μας πολίστας αφηγούνται τις πιο διασκεδαστικές ιστορίες στον Θέμη, ενώ αγωνίζονται σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι για την καρδιά της Κόνι. Ποιος την γνωρίζει, άραγε, καλύτερα; Ο πατέρας της με τον οποίο ήρθε πρόσφατα πιο κοντά από ποτέ ή ο αγαπημένος σύντροφος της;

Το κλίμα «βαραίνει» όταν ο Λευτέρης και ο Μάριος τοποθετούνται εκτενώς επί του σοβαρού ζητήματος της σεξουαλικής κακοποίησης και του κινήματος #metoo, αλλά και των δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια. Επιπλέον, ο Λευτέρης διηγείται στον Θέμη ένα από τα πιο σοκαριστικά περιστατικά που έχει βιώσει στη μουσική σκηνή, όταν απειλήθηκε με όπλο, ενώ τραγουδούσε.

Την ατμόσφαιρα έρχεται να ελαφρύνει ο ανερχόμενος τραγουδιστής και νικητής του House of Fame, Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Αποκαλύπτει στον Θέμη ποια γνωστή τραγουδίστρια του «κράταγε παρέα» στη σκοπιά και με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελε πολύ να κάνει ντουέτο.

Κάθε Παρασκευή… After Dark και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN