Αυστηρή κριτική από Αργυρόπουλο: «Όσο και ευγενικός να είμαι, εκνευρίζομαι…»

Δημήτρης Αργυρόπουλος

«Ειλικρινά θέλω να σου πω ότι απογοητεύομαι».

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα λάθη της Τζίνας Δημητρακοπούλου στην πρόταση που παρουσίασε στο My Style Rocks.

«Σήμερα έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο, είσαι όμορφο. Ακόμα και αν δεχτώ ότι έγινε λάθος με το παπούτσι που δεν ταιριάζει καθόλου, και το παντελόνι που το «έκαψε» χθες η Ναντίν, δεν μου αρέσει καθόλου η τσάντα. Από τη στιγμή που η τσάντα είναι ένα καθημερινό μόνιμο ξεκάθαρο αντικείμενο και αξεσουάρ μιας γυναίκας και είσαι στο My style rocks, θεωρώ ότι στην τσάντα δεν θα κάνατε λάθος ποτέ, ή θα βάζατε μια τσάντα η οποία μπορεί να ήταν μια πρόταση.

Ειλικρινά θέλω να σου πω ότι απογοητεύομαι. Οκ να μη μου κάτσει κάτι στα ρούχα, οκ να προσπαθήσω να πειραματιστώ, οκ να προβληματιστώ με κάτι, αλλά όταν γίνονται τόσο μεγάλα λάθη και μετά πάτε να το καλύψετε ότι «πάω στην Σεούλ…», ενώ θέλουμε να ακούσουμε προτάσεις για το τηλεοπτικό κοινό, εκεί όσο και ευγενικός να είμαι εκνευρίζομαι. Μέσα μου δηλαδή φλέγομαι… Και δεν πρέπει να το κάνετε αυτό γιατί είναι ένας πολύ σοβαρός διαγωνισμός αυτό που γίνεται εδώ, γιατί φεύγουν κορίτσια της Παρασκευές για άλλους δικαίως, για άλλους αδίκως. Και όταν τα κορίτσια που μένουν κάνουν τέτοια looks, ή κάνουν τέτοια πρόταση, εγώ στεναχωριέμαι. Ενώ είσαι όμορφη σήμερα. Δεν σου το λέω σε ένα look που δεν είναι καθόλου καλό, σου το λέω σε ένα look που κάτι πάει να κάνει. Όλο αυτό είναι άδικο για όλα τα κορίτσια που είναι εδώ και για εσένα. Ερχόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι πολύ εύκολο να αποδομήσεις ένα look και πειρασμός από τη θέση του κριτή να λέει ότι δεν μου αρέσει αυτό και αυτό, δώστε εσείς αξία στον εαυτό σας και πηγαίνετε πιο ψηλά», ανέφερε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!