Αφροδίτη Σκαφίδα: «Με τον Acun Ilicali έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, είχε στείλει το τζετ του να με πάρει»

Αφροδίτη Σκαφίδα

Δείτε όλα όσα είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Αφροδίτη Σκαφίδα, την οποία όλοι είχαμε γνωρίσει μέσα από το συμμετοχή της στο Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τη στενή σχέση της με τον Acun Ilicali.

«Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους, αλλά η παραγωγή μας είχε ψάξει τα πράγματα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με συμβουλεύτηκαν πριν μπουν στο παιχνίδι. Ο Ασημακόπουλος με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται μέσα στο παιχνίδι και του είπα… ξέχνα το. Ο Σάκης έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος και σκληρός, ενώ στη ζωή του δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω το λόγο που χώρισε με τη Μαριαλένα. Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια και πιστεύω ότι ισχύει. Ο Σάκης δεν ήξερε ότι θα μπει στο Survivor», είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα πρόσθεσε επίσης: «Πιστεύω ότι η παραγωγή είχε βάλει στο πρόγραμμα να βάλει χωριστά τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα είχε πει ότι “αν μπει ο Σάκης στο Survivor εγώ δεν θα μπω”. Η παραγωγή είπε στον Σάκη τελευταία στιγμή να μπει. Είπα στον Σάκη ότι θα μπει στη μπλε ομάδα γιατί η παραγωγή θέλει να φέρει ίντριγκα. Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Acun, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου».