Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Αφροδίτη Σκαφίδα

«Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία προ ημερών έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μαζί της, φυσικά, και ο σύζυγός της, Πύρρος Δήμας, ο οποίος πλέει και αυτός με τη σειρά του σε πελάγη ευτυχίας.

«Τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική, αλλά όλα πήγαν καλά. Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μας», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο Πύρρος Δήμας ανέφερε: «Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα τω Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη. Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο».

Πηγή εικόνας: NDP