Αφροδίτη Λασκούδη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ινσουλίνη, πήγα στο νοσοκομείο λίγο πριν το διαβητικό κώμα»

Αφροδίτη Λασκούδη

«Έκανα δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης».

Την Αφροδίτη Λασκούδη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” η Ελεονώρα Μελέτη. Η πρώην Playmate άνοιξε την καρδιά της λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Εξήγησε τους λόγους της απόφασής της να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, ενώ τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνη.

Περιέγραψε πως γνώρισε τον άνδρα της, πως ανακάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη και πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της μέσα από προσωπικές θυσίες. Τέλος, εξήγησε γιατί ο σύζυγος της, πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει δημόσια βοήθεια προκειμένου να υιοθετήσουν με την Αφροδίτη, το νεογέννητο κοριτσάκι που εγκατέλειψε η μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννηση του, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

«Στο δίλημμα προσωπική ζωή ή μόντελινγκ επέλεξα το πρώτο. Το 2013 ανακάλυψα ότι πάσχω από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Όταν πήγα στο νοσοκομείο ήμουν λίγο πριν το διαβητικό κώμα. Χωρίς ενέσεις ινσουλίνης δεν μπορώ να ζήσω πια.

Έκανα δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Με το σύζυγό μου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και γνωριστήκαμε στο ασανσέρ. Ο σύζυγός μου είναι το άλλο μου μισό, με στηρίζει σε όλα.

Ο σύζυγός μου ζήτησε να υιοθετήσουμε το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι της Θεσσαλονίκης. Αν δεν πετύχει η επόμενη εξωσωματική, είμαστε αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδί είναι σε ίδρυμα», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λασκούδη.