Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το ερώτημα είναι να λογοκρίνεις τον Ανδρέα Μικρούτσικο ή να προστατεύσεις την Όλγα Τρέμη;»

Αφροδίτη Γραμμέλη

Έλενα Χριστοπούλου: "Έρχεται ο κ. Μικρούτσικος και κάνει το χειρότερο, "κρεμάει" έναν άνθρωπο. Ποιο savoir vivre είναι αυτό που επιτρέπει σε έναν άνδρα να εκθέσει έτσι μια γυναίκα;"

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από τις απρόσμενες αποκαλύψεις που έκανε για την Όλγα Τρέμη και την προσωπική σχέση που είχαν πριν από πολλά χρόνια, έχει μπει στο στόχαστρο και δέχεται σκληρή κριτική. Στο Πρωινό μας

Από μία φράση του δημοσιογράφου Μιχάλη Ροδόπουλου, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ξεκίνησε τον σχολιασμό της η Φαίη Σκορδά. Ο δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Super Katerina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel».

«Με το sequel εννοεί ότι θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι σαν να κάνεις promo σε κάτι το οποίο συζητήθηκε», είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Γεωργιάδη, τον ρώτησε αν σκέφτηκε ότι αυτό το κομμάτι πρέπει να αφαιρεθεί. Ο δημοσιογράφος απάντησε ότι δεν σκέφτηκε να λογοκρίνει τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η Αφροδίτη Γραμμέλη αναρωτήθηκε: «Το ερώτημα είναι να λογοκρίνεις τον Ανδρέα Μικρούτσικο ή να προστατεύσεις την Όλγα Τρέμη»;

«Δε νομίζω να αισθάνθηκε πολύ ωραία η κ. Τρέμη με όλο αυτό που συμβαίνει ξαφνικά. Έρχεται ο κ. Μικρούτσικος και κάνει το χειρότερο, «κρεμάει» έναν άνθρωπο. Ποιο savoir vivre είναι αυτό που επιτρέπει σε έναν άνδρα να εκθέσει έτσι μια γυναίκα; Για τα ερωτικά δεν μιλάει ένας σοβαρός άνθρωπος», σημείωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Να συμφωνήσουμε ότι αυτά δεν είναι θέματα που μπαίνουν σε συνεντεύξεις όταν το αποφασίζει ο ένας από τους δύο. Αυτά που κάνουμε με κλειστές πόρτες αφήστε τα εκεί», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Σε ποιον άνθρωπο αρέσει να βγει στα καλά καθούμενα ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν η πρώτη φορά και να πει λεπτομέρειες γι’ αυτό; Είναι μια κοινή συναισθηματική λογική. Συναισθηματική ανθρώπινη ευθύνη», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.