Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τι έκανε ο Γιώργος Καράβας στην τηλεόραση; Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά;»

Αφροδίτη Γραμμέλη

"Σαν έτοιμος από καιρό, ο Γιώργος Καράβας βγαίνει μπροστά με κάτι παραπάνω από αυτοπεποίθηση, με μία αλαζονεία του τύπου ότι είμαι γεννημένος παρουσιαστής, έτοιμος παρουσιαστής..."

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καράβας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε αιχμηρή κριτική στο γνωστό μοντέλο, για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε όσον αφορά στο ταλέντο του στην παρουσίαση.

Αρχικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Θεωρεί ο κ. Καράβας ότι είναι πάρα πολύ ικανός. Για μένα ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας χθες στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Είμαι υπέρ των ανθρώπων που πιστεύουν πάρα πολύ στον εαυτό τους. Ωστόσο, επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη. Σαν έτοιμος από καιρό, ο κ. Καράβας βγαίνει μπροστά με κάτι παραπάνω από αυτοπεποίθηση, με μία αλαζονεία του τύπου ότι είμαι γεννημένος παρουσιαστής, έτοιμος παρουσιαστής, θα επιλέξω να είμαι… Πώς βγαίνεις μετά από τρεις σεζόν με βοηθητικό ρόλο και λες ότι εγώ μπορώ να παρουσιάσω κάτι και θα το κάνω και πάρα πολύ καλά.

Να το κάνει, αλλά για το αν θα είναι καλός παρουσιαστής, όπως είπε ότι πιστεύει ότι θα είναι πάρα πολύ καλός παρουσιαστής… Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά; Έχεις κάνει ποτέ ζωντανό; Έχεις δει πώς είναι το ζωντανό; Όταν δεν έχεις κάνει κάτι λες πολύ ταπεινά, παιδιά να δοκιμαστώ και αν τα καταφέρω κι εγώ να παρουσιάσω…»

«Χθες ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας. Δεν είναι καθόλου ταπεινός και μετριοπαθής. Τι έκανε ο Καράβας στην τηλεόραση; Διαχειρίστηκε καμία κρίση; Παρουσίασε ζωντανό πρόγραμμα; Κριτική επιτροπή στο GNTM ήταν με την ομπρέλα της Βίκυς Καγιά. Πιστεύω αν δει την εκπομπή, επειδή είναι ένα παιδί πολύ σκεπτόμενο, θα καταλάβει ότι υπερέβαλε», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.