Αφροδίτη Γραμμέλη: «Θεωρώ κανιβαλισμό να μιλάμε για κοψίματα εκπομπών, πρέπει να μπει ένα φρένο»

Αφροδίτη Γραμμέλη

"Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να χτυπάμε την τηλεόραση μέσα από την τηλεόραση", σημειώνει η γνωστή τηλεκριτικός.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή τηλεκριτικός παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (27/11) και τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί για να τη ρωτήσουν σχετικά με την ξαφνική μείωση που υπέστη στη διάρκειά του το «MEGA Καλημέρα».

«Ήταν μία απόφαση του σταθμού, την οποία δεν πρόκειται να σχολιάσω, γιατί δεν σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις του καναλιού που εργάζομαι και της εκπομπής που συμμετέχω. Επίσης, για την Ελεονώρα μιλάει η ίδια. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι πολύ τυχερή και χαρούμενη που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους», δηλώνει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Όσο μεγαλώνω διαπιστώνω ότι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο κομμάτι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Ένα από αυτά είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε γενικά την τηλεόραση. Εγώ θεωρώ κανιβαλισμό το να μιλάμε για «κοψίματα», για ανθρώπους που θα έρθουν και θα πάρουν τις θέσεις άλλων. Αυτά θέλουν έναν πολύ προσεκτικό χειρισμό», παραδέχεται η τηλεκριτικός αμέσως μετά.

«Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να χτυπάμε την τηλεόραση μέσα από την τηλεόραση. Πρέπει κάπου να μπει ένα φρένο», επισημαίνει η Αφροδίτη Γραμμέλη για τη φημολογία που συχνά διαχέεται στις εκπομπές για διάφορους τηλεαστέρες και προγράμματα.

Σε δηλώσεις που προσπάθησαν να τις πάρουν τα τηλεοπτικά συνεργεία αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, η Αφροδίτη Γραμμέλη αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό σχετικά με την 20λεπτη μείωση στη διάρκεια του «MEGA Καλημέρα».