Αφροδίτη Γραμμέλη: «Σίγουρα ήταν σοβαρό, ανησύχησα και πέρασα αρκετά δύσκολα»

Αφροδίτη Γραμμέλη

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την on air λιποθυμία της.

Για το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, την περασμένη εβδομάδα στον αέρα του Πρωινού μας, μίλησε στην κάμερα του OPEN Weekend και την Σοφία Μανουσακίδου το Σάββατο. Η γνωστή δημοσιογράφος εξήγησε πως ήταν μεν κάτι σοβαρό το οποίο όμως, ευτυχώς, ξεπεράστηκε ενώ αναφέρθηκε δειλά στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη  σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλύτερα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και την αγάπη. Ήταν κάτι που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα γύρω μας. Σίγουρα ήταν σοβαρό, σίγουρα ανησύχησα και πέρασα αρκετά δύσκολα και τώρα πάω να κάνω κάποιες εξετάσεις που πρέπει να κάνω για να είμαστε όλοι καλά στο σπίτι, που τρομάξαμε. Σε κάθε περίπτωση θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε μπροστά».

«Όπως έχω πει επανειλημμένα, για να μην γίνομαι κουραστική και αγενής, κάθε χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία με την εκπομπή και τον σταθμό που συνεργάζομαι δεν λέω ποτέ κάτι. Επαγγελματίας είμαι, φυσικά και σκέφτομαι τι θα κάνω του χρόνου, είναι κάτι που έχει αρχίσει να με απασχολεί εδώ και καιρό αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι τις αρχές Ιούλιου έχω μία σύμβαση με τον ΣΚΑΪ, την οποία και θα τιμήσω, μια συνεργασία με την Φαίη που υπεραγαπώ».

«Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό για την αλλαγή ώρας της εκπομπής, αυτό είναι κάτι άλλωστε που αφορά την επόμενη σεζόν και δεν είναι κάτι που θέλω εγώ να σχολιάσω» συμπλήρωσε, επίσης, η Αφροδίτη Γραμμέλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.